Ειδήσεις - Νέα

Anydoctor.gr και βρίσκω τους καλύτερους ιατρούς!

Η πλατφόρμα της AnyDoctor ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο αναζήτησης ιατρών στο διαδίκτυο. Οι καλύτεροι γιατροί όλων των ειδικοτήτων θα υπάρχουν μέσα στην πλατφόρμα και ο ασθενής θα μπορεί να επιλέξει τον καλύτερο σύμφωνα με το βιογραφικό, τις εξειδικεύσεις ή και τις κριτικές από άλλους ασθενείς. Ο ιδρυτής της εταιρείας Νίκος Παπαδόπουλος, που παράλληλα έχει και τη Forthright, ένα Digital Agency εξειδικευμένο στον τομέα του ιατρικού marketing, μας ενημερώνει για την πλατφόρμα και όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να κάνουμε σωστή επιλογή στην αναζήτηση ιατρού.

Τι είναι η AnyDoctor;

H AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα που ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο της αναζήτησης και αξιολόγησης των ιατρών στο διαδίκτυο. Πλέον οι περισσότεροι ασθενείς εμπιστεύονται το διαδίκτυο για να αναζητήσουν και να επιλέξουν τον ιατρό που θέλουν, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. Η AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει τους καλύτερους ιατρούς από όλες τις ειδικότητες με πλήρη στοιχεία αλλά και αξιολογήσεις από ασθενείς που έχουν επισκεφτεί τους ιατρούς, ώστε να μπορεί ο ασθενής να επιλέξει τον ιατρό που θέλει. Επιπλέον όμως η πλατφόρμα θα παρέχει χρήσιμες ενημερώσεις για όλα τα ιατρικά θέματα, συνεντεύξεις με τους ιατρούς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν είτε τηλεφωνικό είτε online ραντεβού.

Ένας ιατρός θα πρέπει να προβληθεί στην πλατφόρμα της AnyDoctor;

Η απάντηση είναι εύκολη και είναι φυσικά ΝΑΙ. Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων έχουν τεράστια οφέλη με την προβολή τους στο AnyDoctor. Χιλιάδες χρήστες κάθε μέρα αναζητούν ιατρικές πληροφορίες ή ιατρούς στο διαδίκτυο και πλέον αρκετοί από αυτούς θα αναζητούν αυτές τις πληροφορίες μέσα από την πλατφόρμα της AnyDoctor. Λόγω της τεράστιας εμπειρίας, γνώσης και εξειδίκευσης που έχουμε στο ιατρικό marketing από τη Forthright αλλά και των 300+ συνεργασιών, η πλατφόρμα αρκετά σύντομα θα είναι στις πρώτες θέσεις της Google σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες αλλά και σε όλες τις παθήσεις. Όποιος γιατρός προβληθεί θα έχει επιπλέον εκτός από αύξηση της πελατείας και αύξηση των επισκεπτών στην δική του ιστοσελίδα, αφού η πλατφόρμα έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθάει τους συνεργάτες ιατρούς. Τέλος, υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές που θα προσφέρουν υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους ιατρούς συνεργάτες της AnyDoctor.

Ένας χρήστης αξίζει να αναζητήσει ιατρό μέσα από την πλατφόρμα της AnyDoctor;

Και εδώ η απάντηση είναι εύκολη και είναι ΝΑΙ. Η πλατφόρμα όπως ανέφερα και παραπάνω θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους χρήστες για όλους τους κορυφαίους ιατρούς σε όλους τους κλάδους. Επίσης, ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει αξιολογήσεις από άλλους ασθενείς για τους ιατρούς, καθώς και συγκεντρωμένες πληροφορίες που θα του επιτρέπουν να συγκρίνει τους ιατρούς από κάθε κλάδο. Έχουμε απλοποιήσει παρά πολύ την διαδικασία και η αναζήτηση και το κλείσιμο ραντεβού μπορεί να γίνει μόνο με 3 κλικ.

Επόμενα σχέδια για την πλατφόρμα;

Υπάρχουν αρκετά σχέδια για το μέλλον και για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας. Σύντομα θα έχετε περισσότερες πληροφορίες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καινοτομήσουμε και θα αλλάξουμε τον τρόπο που οι χρήστες αναζητούν ιατρούς μέχρι σήμερα. Ήρθαμε για να φέρουμε κάτι καινούριο, εύκολο, χρήσιμο και παράλληλα πρωτοποριακό. Η περίοδος είναι η κατάλληλη για κάτι καινούριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr