Ελευθέριος Ι. Ζαμπάκος

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”22755″ img_size=”650×850″ add_caption=”yes” style=”vc_box_border”][vc_empty_space height=”25px”][vc_column_text]Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο : 210 36 32 077

 E-mail : info@minimalorthopedics.gr

 Website : https://minimalorthopedics.gr/

[/vc_column_text][vc_column_text][posts_iatrou][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Ο Λευτέρης Ι. Ζαμπάκος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Τραυματιολόγος, Διευθυντής Τμήματος  Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας και Διευθυντής Τμήματος Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Κάτω Άκρων στην Ευρωκλινική Αθηνών, με την οποία συνεργάζεται από το 2006 ως σήμερα.
Είναι επίσης συνεργάτης με την Βιοκλινική Αθηνών.
Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1969, και σπούδασε στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Semmelweiss της Βουδαπέστης,  πού θεωρείται το κορυφαίο στην χώρα, με αρκετούς κατόχους του βραβείου Nobel ιατρικής και βιολογίας, να έχουν περάσει από αυτό.
Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική στην 1η Ορθοπαιδική Κλινική του  Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών από το 1999 ως το 2005.
Μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία και την Ιταλία και εξειδικεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Ορθοπεδική Χειρουργική των Κάτω Άκρων.

Από τις αρχές του 2006 ιδιωτεύει εστιάζοντας σε νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές τόσο στον τομέα της αρθρίτιδας (ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αρθροπλαστικής ισχίου / γόνατος) όσο και στα πεδία των αθλητικών κακώσεων και της χειρουργικής του άκρου ποδός και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για να ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής ορθοπεδικής χειρουργικής και συντηρητικής θεραπείας.

Είναι:
• Μέλος της Γαλλικής εταιρείας Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (AFCP)
• Μέλος της Ευρωπαικής εταιρείας Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (ΕFAS)
• Ιδρυτικό μέλος της GRECMIP International
• Διαπιστευμένο Μέλος GRECMIP (Group de recherché et d’ Etude en Chirurgie Mini-Invasive du Pied)
• Μέλος της International Congress for Joint Reconstruction
• Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων
• Πιστοποιημένος χειρουργός AMIS ισχίου σε επίσημο κατάλογο συστάσεων της MEDACTA Ελβετίας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]