Κωνσταντίνος Μυρίλλας MD

O Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Κωνσταντίνος Μυρίλλας

γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση στην Βαρβάκειο Πρότυπο σχολή το 1985. Εισήχθη 2ος με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1991 με άριστα. Πραγματοποίησε της μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε σε νοσοκομεία του Λονδίνου και του Cambridge και απέκτησε την ειδικότητα της μαιευτικής γυναικολογίας.

Από το τέλος του 2000, ιδιωτεύει στην Αθήνα υπηρετώντας τους τομείς της γονιμότητας της ενδοσκοπικής χειρουργικής , της ανάπλασης κόλπου καθώς και της μαιευτικής, αρχικά στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ & ΛΗΤΩ και από το 2010 στα νοσοκομεία Λευκός Σταυρός και έπειτα στο ΡΕΑ νοτίων προαστίων.

Εισακούοντας τον παλμό και τις ανάγκες της εποχής επέδειξε ζήλο και ειδικό ενδιαφέρον στον χώρο της κοσμητικής γυναικολογίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός. Εθήτευσε στο πλευρό του διάσημου Dr. Matlock ή dr. 90210 στο Beverly Hills του Los Angeles ακολουθώντας τις χειρουργικές του τεχνικές και τον τρόπο οργάνωσης του, αξιοποιώντας την μακρόχρονη επιτυχημένη εμπειρία του κέντρου του σε ασθενείς απ’ όλο τον κόσμο.

Ίδρυσαν μαζί μέσα στο 2008 το πρότυπο κέντρο κοσμητικής γυναικολογίας και πλαστικής χειρουργικής LVRI Athens όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού προφίλ από μια πλειάδα νέων και επιτυχημένων ιατρών στο χώρο τους, διασφαλίζοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και επιτυχία σύμφωνα με τους κανόνες του LVRI Los Angeles.

Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της κλινικής TVR (total vaginal Reconstruction),πλαστικής κόλπου στο μαιευτήριο Ρέα ,η οποία αποτελεί επέκταση των δραστηριοτήτων της αμερικανικής κλινικής LVR καθώς περιλαμβάνει τοποθέτηση πλεγμάτων σε περιπτώσεις κολπικής χαλάρωσης και πτώσης μήτρας.

Μέσα στο 2016 ακολουθώντας τις εξελίξεις του χώρου στο παγκόσμιο επίπεδο, ίδρυσε το τμήμα κοσμητικής γυναικολογίας της forever laser clinic σε συνεργασία με τον όμιλο εργαστηρίων Αθανασίου Σακαρέλου όπου ασχολείται με την καινοτόμο ,μη επεμβατική θεραπεία παθήσεων του κόλπου (χαλάρωσης ,ακράτειας ούρων και ατροφίας στην εμμηνόπαυση ) με τη χρήση ατραυματικού laser erbium.

Είναι μέλος της Ελληνικής λαπαροσκοπικής εταιρίας , μέλος του American Cosmetic Society και του Αμερικάνικου & Αγγλικού κολλεγίου γυναικολόγων.

Είναι επίσης ενεργό μέλος της Ελληνικής και διεθνής ρομποτικής εταιρίας (MIRA), μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρίας επεμβατικής λαπαροσκόπησης (ESGE) καθώς και της ευρωπαϊκής εταιρίας γονιμότητας (ESRE).

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.