Ιατρικό marketing

Διαφήμιση ιατρείου στα Social Media

4 λόγοι που καθιστούν απαραίτητη τη διαφήμιση του ιατρείου σας στα social media πλέον

Ο ανταγωνισμός στον ιατρικό κλάδο όλο και μεγαλώνει. Γι’ αυτό το λόγο, κρίνεται απαραίτητο να διακριθείτε, να παραμείνετε πρώτοι στις προτιμήσεις των πελατών σας, αλλά και να ενισχύσετε το υπάρχον πελατολόγιό σας με το κατάλληλο ιατρικό marketing.

Σύμφωνα με έρευνες, περισσότερο από 56% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά, με το Facebook να κυριαρχεί. Επομένως, μια ενημερωμένη και δυναμική επαγγελματική σελίδα στο Facebook είναι απαραίτητη για κάθε γιατρό που θέλει να ξεχωρίσει. Οι λόγοι είναι πολλοί, και τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Συγκεκριμένα:

  1. 62% των ανθρώπων κάνουν χρήση του Facebook από το κινητό

Στατιστικά, το ποσοστό των ανθρώπων που συνδέονται στο Facebook από το κινητό τους αγγίζει το 62%. Οι περισσότεροι δηλαδή, ενημερώνονται, ψωνίζουν και επικοινωνούν on the go. Αυτό σημαίνει ότι με το να έχετε μια δυναμική Facebook page μπορείτε να προσελκύσετε τους περισσότερους ανθρώπους όπου και να βρίσκονται.

  1. Οι ασθενείς σας έχουν όσες πληροφορίες χρειάζονται

Ο μεγαλύτερος αριθμός των ανθρώπων αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο. Λίγοι είναι πια αυτοί που θα ψάξουν να βρουν το τηλέφωνο του ιατρείου σας από κάποιον γνωστό ή από την κάρτα που κράτησαν από τη τελευταία τους επίσκεψη στο ιατρείο σας πριν από καιρό. Έχοντας μια ενεργή σελίδα στο Facebook, με ένα απλό log in και την αναζήτηση της σελίδας σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζονται για να επικοινωνήσουν μαζί σας.

  1. Οι ασθενείς σας βρίσκουν γρηγορότερα

Έχοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες από τη σελίδα σας, το πιο πιθανόν είναι οι ασθενείς σας να επιλέξουν τον γρηγορότερο και οικονομικότερο τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σας, δηλαδή το Messenger. Ο αριθμός των ανθρώπων που επικοινωνούν μέσω του Messenger ξεπερνά το 1 δις καθημερινά. Εσείς απλά βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεστε στα μηνύματά τους ή έστω έχετε δημιουργήσει άμεσες-αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

  1. Τα θετικά reviews σας φέρνουν πελάτες

Τα Social Media αποτελούν ένα από τα σημεία που θα ανατρέξουν οι καταναλωτές για να μάθουν περισσότερα για το ιατρείο σας. Αφήστε λοιπόν όλους τους πιστούς σας πελάτες να κάνουν μια αυθεντική διαφήμιση ιατρείου! Οι ύπαρξη κριτικών δίνουν μια ένδειξη φερεγγυότητας. Ειδικά στην περίπτωση σοβαρών επεμβάσεων, είναι σημαντική η ύπαρξη ευχαριστημένων πρώην ασθενών που προτείνουν το ιατρείο σας.

Για τη δημιουργία και την αποτελεσματική διαχείριση της σελίδας του ιατρείου σας στο Facebook, εμπιστευτείτε μια έμπειρη εταιρία marketing να σας καθοδηγήσει. Εμπιστευτείτε τη ForthRight. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 6082271!