Ιατρικό marketing

Τα social media είναι πλέον απαραίτητα για τους γιατρούς!

Τα social media είναι μέρος της καθημερινότητας όλων μας και αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας. Αυτή η τάση έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε αλλά και τα μέσα της επικοινωνίας γενικότερα. Αυτό δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον χώρο της υγείας που συνδέεται άμεσα με το γενικότερο ενδιαφέρον των πολιτών, τόσο για προσωπικά τους θέματα, όσο και για τις γενικότερες εξελίξεις στον πιο σημαντικό τομέα της ζωής τους, την υγεία.

Η ευκολία και η αμεσότητα με την οποία διοχετεύονται οι πληροφορίες στο internet, οδηγούν τους πολίτες να αναζητούν διαδικτυακή πληροφόρηση και επιστημονικές απαντήσεις για τα θέματα υγείας που τους απασχολούν.

12193515_1656969357892750_5629879292411773171_n

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ιδρυτής της Digital Tempo, μας αναφέρει για το Ιατρικό Marketing:

‘Το ιατρικό marketing πλέον έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας. Τα social media έχουν μπει στη ζωή μας και οι online κρατήσεις για ραντεβού στα ιατρεία είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι περισσότεροι ασθενείς πριν καταλήξουν σε κάποιον ιατρό προηγουμένως θα κοιτάξουν την ιστοσελίδα του, που θα πρέπει να είναι ενημερωμένη, όπως επίσης θα αναζητήσουν τον ιατρό στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Τέλος, η αρθρογραφία σε ηλεκτρονικά περιοδικά και εφημερίδες δίνει στον ιατρό όχι μόνο αναγνωρισιμότητα αλλά και αύξηση των επισκεπτών στη σελίδα του μέσω των καλύτερων θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Για να επιτευχθούν όμως, όλα αυτά, χρειάζεται χρόνος και επαγγελματική υποστήριξη.

Περίπου 8 στους 10 Έλληνες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και δηλώνουν ότι αναζητούν online ιατρικές πληροφορίες ενώ ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς δηλώνει ότι τους επηρεάζει στην τελική απόφαση για τον ιατρό που θα επιλέξουν τελικά.

H προβολή μέσω του digital marketing είναι μια επένδυση που μπορεί να αποφέρει αναγνωρισιμότητα και κερδοφορία.’

Τα πλεονεκτήματα για τη χρήση των social media είναι αρκετά όπως:

  • Απόκτηση επαγγελματικού προφίλ προσιτό προς τους πελάτες / ασθενείς. Αυξημένη αλληλεπίδραση με τους ήδη υφιστάμενους ασθενείς / πελάτες και απόκτηση νέων!
  • Ιατρικά κείμενα στοχευμένα με λέξεις κλειδιά και γραμμένα από εξειδικευμένο προσωπικό στο ιατρικό marketing ώστε να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζητήσεις αλλά και να είναι ενημερωτικά, χρήσιμα και ελκυστικά για τους πελάτες / ασθενείς.
  • Δημιουργία πλάνου για τον κάθε ιατρό ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ιατρού αλλά και τους στόχους που έχει.
  • Εξειδικευμένο in house προσωπικό, γραφίστες και προγραμματιστές, για να μπορεί να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Συνολική παρουσία του ιατρού στο διαδίκτυο, όχι μόνο στα Social Media αλλά παρέχοντας και άλλες υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, διαφήμιση και προβολή σε Google και Facebook, μεταφράσεις ιατρικών κειμένων και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Γιατί να επιλέξω τη Digital Tempo;

Η Digital Tempo έχει μεγάλη εμπειρία στο ιατρικό marketing, με τους κορυφαίους ιατρούς να την εμπιστεύονται, και έχει καταστεί η no1 εταιρεία στον χώρο της. Με μεγάλη εμπειρία, γνώση και ανθρώπους εξειδικευμένους μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές.

Tα Social Media δεν είναι μόνο η δημιουργία μιας σελίδας στα κοινωνικά δίκτυα αλλά η αύξηση των επισκεπτών / followers (likes), η τακτική ανανέωση / ενημέρωση του περιεχομένου, όμορφα εικαστικά, μεγάλη αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους, προώθηση του ιατρού, αύξηση  της αναγνωρισιμότητάς και όλα αυτά μπορούμε να τα επιτύχουμε εκμεταλλευόμενοι τις ανεξάντλητες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα Social Media.

H Digital Tempo έχοντας μεγάλη κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο εκδίδει ένα ηλεκτρονικό περιοδικό υγείας, υποστηρίζει μια ηλεκτρονική σελίδα για ερωτήσεις – απαντήσεις για ιατρικά θέματα AskTheDoctor.gr και διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους εύρεσης ιατρών, το Iatros-online.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6082271. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

jghfjgf