Ποιοι Είμαστε

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Το i-ygeia είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό υγείας της Forthright, εξειδικευμένη διαφημιστική εταιρεία στο Ιατρικό Marketing, το οποίο υλοποιείται με τη βοήθεια μιας επιστημονικής ομάδας καταξιωμένων ιατρών. Η επιστημονική ομάδα είναι ευρέως αναγνωρισμένη στο χώρο της υγείας και έχει πολύ αξιόλογη σταδιοδρομία.

Οι ειδικότητες τις οποίες καλύπτουν οι ιατροί αφορά όλη τη γκάμα των ιατρικών ειδικοτήτων, όπως είναι η πλαστική και γενική χειρουργική, η παθολογία, η δερματολογία, η ορθοπαιδική, η ψυχιατρική, η οφθαλμολογία, η γυναικολογία, η παιδιατρική και η διατροφολογία. Οι ιατροί που απαρτίζουν την ομάδα είναι γνωστοί όχι μόνο για την επαγγελματική τους δραστηριότητα, αλλά και για τη συγγραφική. Έχουν δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παράλληλα μεγάλος αριθμός εργασιών τους έχει ανακοινωθεί σε πολλά ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Σκοπός του i-ygeia είναι να προσφέρει ποικίλη ενημέρωση σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, ομορφιάς, διατροφής και άσκησης. Η θεματολογία του καλύπτεται από τα ενδιαφέροντα άρθρα που γράφονται από την επιστημονική ομάδα, καθώς και νέα της επικαιρότητας.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]