Πλαστική Χειρουργική, Σώμα, Υγεία

Ανόρθωση γλουτών – BBL

Οι

γλουτοί

έχουν αναδειχθεί ως δημοφιλές θέμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αύξηση η ζήτηση για αυξητική και

ανόρθωση γλουτών

. Οι μοντέρνοι πλαστικοί χειρουργοί έχουν προσθέσει νέες τεχνικές στη φαρέτρα τους καθώς και νέες απόψεις για την εικόνα του σώματος.

Η λογική της αισθητικής των γλουτών δεν αναφέρεται απλώς στην αύξηση τους μεγέθους τους, αλλά και στη δημιουργία μιας καινούριας εικόνας της οπίσθιας πλευράς του σώματος που να είναι ελκυστικότερη και να τονίζει τους γλουτούς. Για να γίνει πιο κατανοητό το Brazilian Butt Lift, παρακάτω γίνεται ταξινόμηση των τύπων γλουτών:

• Το Α σχήμα (A Shape) το γνωστό ως αχλάδι.

• Το V σχήμα (V Shape) γνωστό και ως μήλο.

• Το στρογγυλό σχήμα (Round Shape)

• Το τετράγωνο σχήμα (Square Shape)

O πλαστικός χειρουργός προτείνει λύσεις για τη μεταμόρφωση των γλουτών της κάθε ενδιαφερόμενης ανάλογα με τις ανάγκες της.
Το σχήμα της πλάτης και των γλουτών αναδημιουργείται χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μεταφοράς λίπους χρησιμοποιώντας την υψηλής τεχνογνωσίας High definition λιπογλυπτική και λιπομεταφορά σε 3-D. Το λίπος αφαιρείται από διάφορα σημεία του σώματος όπως η πλάτη, τα love handles (τα πλαϊνά), η κοιλιά και οι μηροί.

Η αισθητική και η εκπαίδευση του πλαστικού χειρουργού παίζουν μεγάλο ρόλο στο σχεδιασμό της αφαίρεσης του λίπους. Παρακάτω απεικονίζονται οι 10 περιοχές της πλάτης από τις οποίες μπορεί να αφαιρεθεί λίπος ώστε να δημιουργηθεί καμπύλη σχήματος S μεταξύ γλουτών και πλάτης αλλά και τα σημεία όπου γίνεται η τοποθέτηση του λίπους στους γλουτούς.

γλουτοι

Το λίπος αποθηκεύεται σε αποστειρωμένο σάκο και μετά από κατάλληλη επεξεργασία του για το διαχωρισμό του καθαρού λίπους από άλλα συστατικά τοποθετείται σε ειδικές σύριγγες. Προηγουμένως έχει γίνει σχεδιασμός των περιοχών των γλουτών όπου θα μεταμοσχευθεί το λίπος.

Το καθαρό λίπος που αφαιρείται και τοποθετείται κυμαίνεται από 800-1200cc. Η τοποθέτησή του γίνεται στο μείζονα γλουτιαίο μυ με τη μέθοδο του grafting σε 3-D πλάνο. Η αλλαγή της εικόνας του σώματος και των γλουτών είναι εντυπωσιακή μετά το πέρας της επέμβασης. Το οίδημα που προκαλείται από την επέμβαση υποχωρεί σταδιακά.

Η χειρουργημένη διανυκτερεύει για ένα βράδυ στην κλινική και της χορηγούνται αντιβίωση και ήπια αναλγητικά. Για διάστημα 10-15 ημερών πρέπει να κοιμάται στο πλάι ή μπρούμυτα για καλύτερη ανάρρωση και για επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος ως προς το λίπος που μεταφέρθηκε στους γλουτούς. Είναι απαραίτητο να φορά ειδικό κορσέ για 3-4 εβδομάδες. Προβλήματα δεν συναντώνται μετά την επέμβαση εκτός από κάποιες εκχυμώσεις.

Παρουσίαση περιστατικών: δείτε την επέμβαση του

Brazilian Butt Lift

:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανόρθωση γλουτών και το

brasilian

butt lift επισκεφθείτε το http://www.kapositas.gr/.