Δερματολογία

Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Power FUE

Μεταμόσχευση μαλλιών

Dr Απόστολος Καραλέξης - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική

Website: https://www.karalexis.gr/Email: info@karalexis.gr


Την σήμερον ημέρα, η απώλεια μαλλιών αποτελεί ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί κυρίως τους άνδρες, αλλά και μερικές γυναίκες. Η μεταμόσχευση μαλλιών θεωρείται πλέον ως η μόνη εγγυημένη μέθοδος για επιτυχημένη αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής. H επιλογή της μεθόδου που θα ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία του αποτελέσματος. Είναι σημαντικό η μεταμόσχευση μαλλιών να διενεργείται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς ή δερματολόγους ή από μέλη της Διεθνούς Οργάνωσης Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS). Η εξειδίκευση πάνω στον τομέα των μεταμοσχεύσεων χρήζει μεγάλης σημασίας.

Ο βραβευμένος Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης πέρα από την εργασία του ως Διευθυντής στην ιδιωτική κλινική Derma Hair Clinic, εργάζεται και ως στρατιωτικός γιατρός και Αν. Διευθυντής του Δερματολογικού Τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Η 15ετής εμπειρία του αλλά και η μετεκπαίδευσή του στις ΗΠΑ τον καθιστούν ειδήμων στη μεταμόσχευση μαλλιών. Η Derma Hair Clinic έχει λάβει διεθνή διάκριση για το 2017 και για το 2018 από τον Οργανισμό Whatclinic για εξαιρετική εξυπηρέτηση ασθενών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Power FUE έναντι των άλλων μεθόδων;

 

Η νέα και σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζει ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης, είναι η μέθοδος Power Fue. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος που εισήγαγε ο ίδιος από την Αμερική. Ως πλεονέκτημα θεωρείται η 100% επιβίωση των τριχοθυλακίων και ο μεγάλος αριθμός τοποθέτησης τριχοθυλακιών ανά συνεδρία, που μπορεί να φτάσει τα 2000. Αυτό προσφέρει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς την ύπαρξη ουλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η Power FUE παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Θεωρείται αναίμακτη επέμβαση
 • Είναι ιδανική για όσους θέλουν να επιστρέψουν σύντομα σε έντονη σωματική δραστηριότητα
 • Έχει γρήγορη επούλωση με ελάχιστη έως καθόλου αιμορραγία
 • Είναι ηπιότερη τεχνική με ελάχιστο έως καθόλου πόνο
 • Προσφέρει απολύτως φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα

H τεχνική Power Fue: πώς γίνεται η εμφύτευση; Ο ασθενής πονάει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας; 

 

Πρόκειται για μια λεπτομερή και δύσκολη τεχνική, με συνέπεια να θεωρείται εξαιρετικά απαιτητική. Μέσω αυτής, πραγματοποιείται μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων σε λιγότερο χρόνο, με αποτέλεσμα την κάλυψη περισσότερων περιοχών. Η επούλωση είναι ταχεία και επιτυγχάνεται εντός δύο με τριών ημερών. Η μέθοδος αυτή απαιτεί μακρά και εξειδικευμένη εκπαίδευση. Ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται ούτε νιώθει πόνο και δεν σχηματίζεται ουλή. Η ανάπτυξη των μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά. Αρμόδιος της επέμβασης είναι ο ίδιος ο Δρ. Καραλέξης και έτσι ο ασθενής νιώθει ασφάλεια.

Ποιο είναι το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών και από τι εξαρτάται;  

 

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το βαθμό της αλωπεκίας, τον αριθμό των διαθέσιμων τριχοθυλακίων, τις προσδοκίες των ασθενών. Συνήθως, το κόστος κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τις επεμβάσεις τις αναλαμβάνει πάντα ο ίδιος ο Δρ. Καραλέξης, και εν συνεχεία παρακολουθεί τους ασθενείς για όσο χρόνο χρειαστεί.

Derma Hair Clinic: Η πιο αναγνωρισμένη κλινική στη μεταμόσχευση μαλλιών.  

 

 • Στη Derma Hair Clinic δείχνουν ενδιαφέρον και κατανόηση στις επιθυμίες των ασθενών, καθώς πιστεύουν ότι η έμφαση στον ασθενή και η επικοινωνία αποτελούν σημαντικά στοιχεία για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ασθενών. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
 • Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Derma Hair Clinic είναι ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης, με εμπειρία περισσότερη των 15 ετών στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών και με μεγάλο αριθμό επεμβάσεων με τη χρήση της μεθόδου Power FUE, σε Έλληνες και ξένους. Όλες οι επεμβάσεις διενεργούνται από τον ίδιο και την ομάδα του, πράγμα που εγγυάται 100% επιτυχημένο αποτέλεσμα.
 • Η μέθοδος που χρησιμοποιεί ονομάζεται Power FUΕ είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος, καθώς επιτυγχάνεται τοποθέτηση πολύ μεγαλύτερου αριθμού τριχών. Προσφέρει απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.
 • Ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Παρευρίσκεται διαρκώς σε παγκόσμια συνέδρια μεταμόσχευσης μαλλιών, ώστε να ενημερώνεται για ό,τι νεότερο υπάρχει στο χώρο των μεταμοσχεύσεων.
 • Ο Δρ Απόστολος Καραλέξης, είναι ο μόνος στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τις μεταμοσχεύσεις με τη χρήση λαβίδας αντί του Choi Implanter. Παρόλο που με αυτό τον τρόπο δαπανάται περισσότερος χρόνος, προσδίδεται έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
 • Η άρτια εξειδικευμένη ομάδα της Derma Hair Clinic υπό την καθοδήγηση του Δρ Απόστολου Καραλέξη, προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια στον ασθενή λόγω της μακράς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης και των επιτυχημένων περιστατικών που έχουν περάσει από τα χέρια τους. βελτΗ βελτίωση της εμφάνισης των ασθενών είναι εγγυημένη.

Επικοινωνήστε με την Derma Hair Clinic στο 210 723 2932 και κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για μια ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση και πλούσια μαλλιά.