Πλαστική Χειρουργική, Σώμα

Αυξητική στήθους: νέα μέθοδος subfascial!

Dr Nώντας Καποσίτας M.D, PhD Dr Νώντας Καποσίτας M.D, PhD – Πλαστικός Χειρουργός

Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA

Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S)

Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών

Website: www.kapositas.gr      Email: info@kapositas.gr


Πλέον η

αυξητική

στήθους γίνεται με τη νέα μέθοδο SF Technique! Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ενδεδειγμένη για γυναίκες με μικρό στήθος ή για γυναίκες που το

στήθος

τους παρουσίασε μείωση όγκου μετά την εγκυμοσύνη. Πρόκειται για τεχνική τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτονία του μείζονα θωρακικού μυ που έχει αναδειχθεί σε μια επαναστατική λύση!

Ο μαστός είναι προσκολλημένος στην περιτονία κατά τα άνω 2/3. Τα ενθέματα συμπαγούς

σιλικόνης

τοποθετούνται κάτω από την περιτονία. Η τομή γίνεται στο κάτω μέρος του μαστού και το προτεινόμενο μήκος της τομής είναι 3-3.5 εκατοστά. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε επέμβαση που πραγματοποιείται με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Το αισθητικό αποτέλεσμα στο στήθος μετά από τέτοιου είδους επέμβαση είναι εξαιρετικά επιτυχημένο, καθώς η στρογγυλάδα του πάνω μέρους του στήθους περιορίζεται!

1meta   1prin   4prin   4meta

H μέθοδος αυτή έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που παρατίθενται παρακάτω:

  • ο ιστός επαρκεί για την κάλυψη του ενθέματος και η ψηλάφηση των άκρων του ενθέματος δεν είναι δυνατή
  • αποφεύγεται η δυσμορφία ή παραμόρφωση του ενθέματος
  • δεν υπάρχουν ζαρώματα στον πάνω πόλο του στήθους
  • το τραύμα κατά την επέμβαση είναι μικρότερο επομένως επιταχύνεται η ανάρρωση
  • το ένθεμα γίνεται πιο μαλακό και πιο φυσικό καθώς πιέζεται από τον μυ
  • δεν υπάρχει πτώση του στήθους.

Μετεγχειρητικά, η ασθενής θα πρέπει να φοράει για 2-3 εβδομάδες έναν ανάλαφρο στηθόδεσμο. Η χειρουργηθείσα φεύγει κατόπιν λίγων ωρών, ή μετά την πρώτη αλλαγή την επόμενη μέρα. Χορηγείται αντιβίωση για προληπτικούς λόγους και συστήνεται μετά από 6 ημέρες η έναρξη ήπιου μασάζ στο στήθος. Έτσι, η ανησυχία της ασθενούς σχετικά με την επαφή της με το νέο στήθος μειώνεται.

9prin   9meta   19prin   19meta

Η ενσωμάτωση του ενθέματος στο σώμα της ασθενούς γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο περιοδικός προληπτικός έλεγχος του μαστού (υπέρηχοι, μαστογραφία, μαγνητική τομογραφία) δεν εμποδίζεται. Η επιρροή των ενθεμάτων στην καρκινοπάθεια του στήθους δεν επιβεβαιώνεται από μελέτες.

Η πλειονότητα των ασθενών μένει πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της επέμβασης, όπως επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες ασθενών που μοιράζονται την εμπειρία τους στο video που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο subfascial ή άλλες τεχνικές αυξητικής στήθους, επισκεφτείτε τη σελίδα www.kapositas.gr.