Κατερίνα Καλογιάννη

Η Δρ. Κατερίνα Καλογιάννη είναι ειδική δερματολόγος, με εξειδίκευση στην επανορθωτική χειρουργική τριχωτού κεφαλής και στην δερματοχειρουργική. Αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή με άριστα και ειδικεύτηκε για ένα χρόνο στην Παθολογία της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου “Ασκληπιείο” Βούλας.

Στην συνέχεια, έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας από το νοσοκομείο “Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός”. Η Κατερίνα Καλογιάννη είναι η ιδρύτρια της πρότυπης κλινικής “Hair & Skin Surgery”. Επιχειρεί επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών για περισσότερα από 15 χρόνια, ενώ υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη χώρα μας που πραγματοποίησε ανάλογη επέμβαση.

Έχει εξειδικευθεί σε πρωτοποριακές τεχνικές σε κορυφαία παγκόσμια κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στις ΗΠΑ και το Βέλγιο συμμετέχοντας διαρκώς σε Surgery Workshops. Η Κατερίνα Καλογιάννη έχει εργαστεί σε κλινικές αποκατάστασης τριχωτού κεφαλής της Ατλάντας και της Κοπεγχάγης. Υπήρξε επικεφαλής εκπαιδευτικής ομάδας ιατρών και νοσηλευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό στα πλαίσια εκμάθησης αυτών των καινοτόμων τεχνικών στην μεταμόσχευση μαλλιών.