Ανδρολογία, Υγεία

Επιμήκυνση Πέους: Αξίζει τον Κόπο;

Κι όμως είναι αλήθεια! Ένα από τα πιο καυτά θέματα που απασχολεί τον ανδρικό πληθυσμό, είναι το μέγεθος του ανδρικού τους μορίου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πώς όλοι οι άνδρες επιθυμούν να έχουν μερικά εκατοστά μεγαλύτερο πέος. Όλη αυτή η ανησυχία και το άγχος για το μέγεθος του ανδρικού μορίου μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική και στυτική δυσλειτουργία, χαμηλή αυτοεκτίμηση & πεσμένη ψυχολογία. Ωστόσο αποτελεί η επιμήκυνση πέους τη λύση;

Τεχνικές Επιμήκυνσης Πέους

 

Πολλοί λοιπόν, επωφελούνται αυτής της ανασφάλειας των ανδρών και μέσω διαφόρων μεθόδων & προϊόντων υπόσχονται, μερικών εκατοστών, αύξηση του πέους. Οι επιλογές είναι πολλές και μάλιστα αναποτελεσματικές, αλλά ας τις εξετάσουμε μια προς μια:

Χάπια πέους, κρέμες & αλοιφές:
Είναι σκευάσματα τα οποία περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ορμόνες και βότανα, που υπόσχονται επιμήκυνση πέους. Αποδεδειγμένα τα χάπια αυτά δεν επιφέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Αντλίες Κενού:
Η αντλία κενού, είναι μια αντλία που απορροφά τον αέρα & αντλεί επιπλέον αίμα στο πέος. Η συγκεκριμένη αντλία μπορεί να κάνει το πέος να φαίνεται λίγο μεγαλύτερο, ενώ συνήθως βοηθά σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Στην πραγματικότητα, η εκτεταμένη και συχνή χρήση της αντλίας μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον ελαστικό ιστό του πέους, ενώ σίγουρα δε συμβάλλει στην επιμήκυνση του.

Ασκήσεις Streching & Βάρη:
Οι συγκεκριμένες τεχνικές απαιτούν πολύωρη και μακροπρόθεσμη αφοσίωση και αν είστε τυχεροί μπορεί να καταφέρετε την επιμήκυνση του πέους σας μόλις 1 εκατοστό. Αντενδείξεις: Πόνος, παραμόρφωση, τραυματισμός αιμοφόρων αγγείων ή και ακόμη το σχίσιμο του ιστού του πέους.

Χειρουργείο Επιμήκυνσης Πέους:
Μια χειρουργική επιμήκυνση πέους θα επιφέρει μια αύξηση του πέους 2 με 3 εκατοστά. Ειναι σχετικά μια απλή και απόλυτα ασφαλής επέμβαση αρκεί να γίνει από έμπειρο, ειδικευμένο ιατρό με γνώση σε αντίστοιχες επεμβάσεις. Η τεχνική της μεγένθυσης του πέους όσο και η τεχνική πάχυνσης μπορεί να εφαρμοστεί ταυτόχρονα. Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 45 λεπτά έως 1 ώρα χωρίς ουλές και σημάδια και τα αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά!

Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους;

Το ιδανικό μέγεθος του πέους, σε πλήρη στύση, κυμαίνεται από 12 μέχρι και 16 εκατοστά και ο περισσότερος ανδρικός πληθυσμός κυμαίνεται μεταξύ αυτού του μεγέθους.

Για αυτό άνδρες, μην ανησυχείτε πια και αποβάλλετε το περιττό άγχος! Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες επιθυμούν μικρότερο σε μέγεθος πέος από αυτό που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους. Μιλήστε με τη σύντροφο σας για τις αμφιβολίες σας και θα δείτε πως είναι ήδη ευχαριστημένη με το μέγεθος σας! Άλλωστε, αυτό που πραγματικά μετράει είναι να ικανοποιείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της συντρόφου σας & να διασκεδάζετε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης!