Ειρήνη Λ. Μάντζαρη MD, PhD

Η ιατρός Ειρήνη Μάντζαρη γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας.

Εισήχθη το 1998 με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε από αυτήν το 2004.

Συμμετέχοντας στο ερευνητικό  έργο και στα ερευνητικά πρωτόκολλα του Νευροωτολογικού εργαστηρίου της Α΄ Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παρουσιάζοντας τη διδακτορική διατριβής της με θέμα: «Συμβολή στη μελέτη της ωτοσκλήρυνσης δια των ωτοακουστικών εκπομπών και της τυμπανομετρίας πολλαπλών συχνοτήτων»- για την οποία έλαβε το βαθμό ‘άριστα’- ανακηρύχθηκε σε Διδάκτορα  της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Χατζή Μεσσηνίας/ Κ.Υ. Πύλου (2005-2006).
Άσκηση στη Γενική Χειρουργική , ως προαπαιτούμενο για την έναρξη της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας (ΩΡΛ), στο Χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος»(2006- 2007).
Συμμετοχή σε ερευνητικά πρωτόκολλα που πραγματοποιούνταν στο Νευροωτολογικό εργαστήριο της ΩΡΛ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» (2007- 2009).
Υπεύθυνη της μελέτης σχετικά με το νευροωτολογικό έλεγχο ασθενών που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση αναβολοτομής για την αντιμετώπιση ωτοσκλήρυνσης (Α΄ΩΡΛ Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν.Α.«Ιπποκράτειο») για την παρουσίαση της οποίας έλαβε και τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Ειδικότητα ωτορινολαρυγγολογίας στα νοσοκομεία «Η Παμμακάριστος» και «Η Ελπίς» (2009-2013).
Άσκηση στο πλαίσιο της ειδικότητας της ωτορινολαρυγγολογίας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην πλαστική χειρουργική στο αντικαρκινικό – ογκολογικό νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» και στη νευροχειρουργική στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».
Υπεύθυνη ιατρός του ΩΡΛ ιατρείου στο Πολυιατρείο «ΗΧΩ» στην Κηφισιά.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Χαλανδρίου (πλατεία Δούρου) (σε συστέγαση με το γενικό χειρουργό-και σύζυγό της- κύριο Χαράλαμπο Σπυρόπουλο) όπου παρέχονται όλες οι ωτορινολαρυγγολογικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες πλαστικής προσώπου.

Οι ίδιες υπηρεσίες παρέχονται και στο 2ο  ιατρείο της ιατρού, το οποίο εδρεύει στον Πύργο Ηλείας.
Η ιατρός εξειδικεύεται στη Λειτουργική Ρινοπλαστική και έχει μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική της ρινός. Εργάζεται στην Πρότυπη Μονάδα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής της κλινικής «ΡΕΑ» (Π. Φάληρο), όπου καθημερινά διενεργείται μεγάλος αριθμός ρινοχειρουργικών επεμβάσεων.

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου
Ελληνική Εταιρεία Λειτουργικής Ρινοπλαστικής
Κολλέγιο Ελλήνων ΩΡΛ
Ελληνική Εταιρεία Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και τη Βιολογία
Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Συνεχής μετεκπαίδευση στη ρινοχειρουργική αλλά και στο σύνολο της γκάμας των ωτορινολαρυγγολογικών επεμβάσεων και των επεμβάσεων προσώπου
Συμμετοχές κάθε χρόνο σε παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια
Ξενόγλωσσες και ελληνικές δημοσιεύσεις σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά